Heerlijke Goudse stroopwafels als cadeau.

Zoekt u een heerlijk cadeau voor vrienden of familie, of juist een erkentelijk relatiegeschenk? Geef de heerlijke Goudse stroopwafels van De Stroopwafelwinkel uit Waddinxveen cadeau. Gebruik een van onze prachtige bedrukte blikken, of laat een blik maken met het logo van uw bedrijf.

Neem contact op

Verse Goudse stroopwafels met eerlijke ingrediënten.

De Stroopwafelwinkel levert alleen de échte Goudse stroopwafels, met passie en op ambachtelijke wijze gebakken. Hierdoor hebben onze stroopwafels een eigen unieke smaak en dat  proeft u! De smaak van onze stroopwafels is uniek en ongeëvenaard.

De stroopwafels worden gebakken op basis van een oud familierecept. Dus zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en met roomboter en verse scharreleieren.  Kortom, heerlijke ambachtelijke stroopwafels met echte authentieke Hollandse kwaliteit voor de fijnproevers.

Stroopwafels bewaart u in blik.

Deze verrukkelijke stroopwafels blijven heerlijk door het stroopwafelblik. De Stroopwafelwinkel heeft een uniek aanbod aan blikken waar u vrolijk van wordt. De collectie blikken in de stijl van Delfts blauw zijn daarin een publiekstrekker waar ook uw internationale relaties vrolijk van worden. Het opbergblik voldoet aan het bewaaradvies van een donkere omgeving en kan ook gebruikt worden om andere soorten koeken in te bewaren. Want ook stroopwafels hebben een houdbaarheidstermijn.

Stroopwafels als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Bij De Stroopwafelwinkel hebben wij verschillende mogelijkheden om échte Goudse stroopwafels cadeau te geven. Denk aan een mooi blik, ingepakt met daaraan een leuke klompensleutelhanger.

 

Naast ons vaste assortiment van stroopwafelblikken bieden wij u ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerd blik te ontwerpen. Zo’n geschenk wordt erg gewaardeerd! U kunt er alle kanten mee op.

 

Laat het stroopwafelblik bedrukken in uw eigen huisstijl en gebruik het bijvoorbeeld als promotie of giveaway op beurzen en evenementen. U bent geheel vrij in hetgeen wat u op de stroopwafelblikken wenst te bedrukken. ABN AMRO, Capgemini, KLM, NCRV, NOC*NSF, ING, Porsche, NOS, Philips, Shell, Mulder Mazda, Unilever en verschillende ambassades gingen u voor.

 

De blikken worden fullcolour digitaal bedrukt en na het bedrukken worden de blikken gevuld met onze ambachtelijke Goudse stroopwafels.

 

Benieuwd naar wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons.