Heerlijke Goudse stroopwafels als cadeau.

Zoekt u een heerlijk cadeau voor vrienden of familie, of juist een erkentelijk relatiegeschenk? Geef de heerlijke Goudse stroopwafels van De Stroopwafelwinkel cadeau. Gebruik een van onze prachtige bedrukte blikken, of laat een blik maken met het logo van uw bedrijf.

Neem contact op

Verse Goudse stroopwafels met eerlijke ingrediënten.

De Stroopwafelwinkel levert alleen de échte Goudse stroopwafels, met passie en op ambachtelijke wijze gebakken. Hierdoor hebben onze stroopwafels een eigen unieke smaak en dat  proeft u! De smaak van onze stroopwafels is uniek en ongeëvenaard.

 

Onze Goudse stroopwafels worden sinds. 1968 op ambachtelijke wijze gebakken door Stroopwafelbakkerij Markus. Na het imago van de stroopwafel als 'armenkoekje' in de 19e eeuw, was het tijd om een kwaliteitsproduct neer te zetten.

 

Net als veel ondernemers, begon Opa Markus in een leegstaande schuur. In die tijd produceerde hij zo'n 2000 stroopwafels per dag.

Inmiddels is dit aantal gegroeid naar maar liefst 60.000 stroopwafels per dag. Daardoor genieten steeds meer mensen van deze typische Hollandse lekkernij en is de echte Markus stroopwafel en begrip in Gouda en omstreken.

Stroopwafels bewaart u in blik.

Deze verrukkelijke stroopwafels bewaart u het beste in een stroopwafelblik. De Stroopwafelwinkel heeft een uniek aanbod aan blikken waar u vrolijk van wordt. De collectie blikken in de stijl van Delfts blauw zijn daarin een publiekstrekker waar ook uw internationale relaties vrolijk van worden. Het stroopwafelblik voldoet aan het bewaaradvies van een donkere omgeving en kan ook gebruikt worden om andere soorten koeken in te bewaren. Want ook stroopwafels hebben een houdbaarheidstermijn.

Stroopwafels als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Bij De Stroopwafelwinkel hebben wij verschillende mogelijkheden om échte Goudse stroopwafels cadeau te geven. Denk aan een mooi blik, ingepakt met daaraan een leuke klompensleutelhanger.

 

Naast ons vaste assortiment van stroopwafelblikken bieden wij u ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerd blik te ontwerpen. Zo’n geschenk wordt erg gewaardeerd! U kunt er alle kanten mee op.

 

Laat het stroopwafelblik bedrukken in uw eigen huisstijl en gebruik het bijvoorbeeld als promotie of giveaway op beurzen en evenementen. U bent geheel vrij in hetgeen wat u op de stroopwafelblikken wenst te bedrukken. ABN AMRO, Capgemini, KLM, NCRV, NOC*NSF, ING, Porsche, NOS, Philips, Shell, Mulder Mazda, Unilever en verschillende ambassades gingen u voor.

 

De blikken worden fullcolour digitaal bedrukt en na het bedrukken worden de blikken gevuld met onze ambachtelijke Goudse stroopwafels.

 

Benieuwd naar wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons.