Koop uw stroopwafels online bij De stroopwafelwinkel. 

Bij De Stroopwafelwinkel kunt u genieten van échte Goudse stroopwafels vers uit de stroopwafelbakkerij. Neem een kijkje in onze webshop en bestel uw verse stroopwafels of neem contact op bij vragen.

Naar de Webshop

De échte Goudse stroopwafels

De Stroopwafelwinkel levert stroopwafels, stroopwafels in blik, stroopwafelkruimels en eigenlijk alles wat met stroopwafels te maken heeft. Wij leveren uitsluitend de échte Goudse stroopwafels.

Onze Goudse stroopwafels worden sinds 1968 op ambachtelijke wijze gebakken door Stroopwafelbakkerij Markus. Na het imago van de stroopwafel als 'armenkoekje' in de 19e eeuw, was het tijd om een kwaliteitsproduct neer te zetten.

 

Net zoals veel ondernemers, begon Opa Markus in een leegstaande schuur. In die tijd produceerde hij zo'n 2000 stroopwafels per dag!

Inmiddels is dit aantal gegroeid naar maar liefst 60.000 stroopwafels per dag die vervolgens hun weg heel Nederland, Europa en de rest van de wereld. Daardoor genieten steeds meer mensen van deze typisch Hollandse lekkernij en is de echte Markus stroopwafel een begrip in Gouda en omstreken.

 

Levering

De Stroopwafelwinkel levert uw stroopwafel bij u thuis. Zo kunnen wij er altijd voor zorgen dat u verse koeken en cadeautjes kunt verwachten en versturen. Via de webshop kunt u altijd ons laatste assortiment bekijken.